/* End custom CSS */ /* Start custom CSS for html, class: .elementor-element-50d3260 */

Vakantie

door Tweelinggids Redactie

Heb je het eerste jaar achter de rug? Komt er weer wat lucht in je leven en ruimte voor vakantie? Je eerste vakantie met je tweeling komt er dan aan! Op vakantie gaan met een jonge tweeling kan het zo nodig nog nét wat ingewikkelder maken. Denk maar eens aan alle spullen die mee moet nemen. Maar zo ingewikkeld hoeft het natuurlijk niet te worden! Laat die eerste vakantie een geweldige ervaring worden. Wil jij weten hoe je comfortabel op vakantie kunt met je jonge tweeling? Lees dan snel verder!

Voordelen van dichtbij huis

Zuid-Frankrijk, Italië of het zonnige Spanje? Wie droomt daar niet van na het eerste levensjaar van een tweeling? Maar wie doe je daar nu een plezier mee? Kleine kinderen vinden het doorgaans helemaal niet zo leuk om lang in de auto, in een trein of in een vliegtuig te zitten. Je reis wordt ineens heel lang als je kinderen het op een brullen zetten. Veel fijner is het juist om je eerste vakantie dichtbij huis door te brengen. Op een plek waar men gewend is om kleine kinderen te ontvangen. Op een plek waar het niet zo erg is als jij wat spulletjes vergeet. En op een plek die vlak bij je huis is. Want valt de vakantie zwaar tegen en verlang je naar het comfort van thuis? Dan ben je ook zo weer thuis.

?c=20132&m=854797&a=411537&r=&t=html
?c=20132&m=854802&a=411537&r=&t=html

Dichtbij huis en er toch even tussenuit

Wil je dichtbij huis babyvriendelijk op vakantie? Kies dan voor een huisje bij Center Parcs of Landal. In de accommodaties van deze parken staat alles voor je klaar wat je nodig hebt. Is het extra babybedje er niet? Dan kun je de receptie bellen en het wordt voor je geregeld. Geen gesleep meer met campingbedjes. Geen ruzie meer over wie nu weer dat ene matrasje van het campingbedje is vergeten in te laden. Want ja, in de consternatie van je eerste vakantie met je tweeling wil je weleens wat vergeten. Bespaar je de onnodige ruzies en kies voor comfort en gemak. Kies je voor Center Parcs of Landal, dan ben je er zeker van dat alle je ‘essentials’ zoals babybedjes, babybad en verschoningsmogelijkheid ter plekke aanwezig zijn. Het scheelt jou een enorm gesleept met campingbedjes en allerhande verschoningsattributen. Misschien niet zo sexy, praktisch is het wel! En je hoeft geen zeecontainer te huren om al je spulletjes mee te nemen. 

?c=20132&m=1997226&a=411537&r=&t=html

Van zwemparadijs tot kinderboerderij tot supermarkt

Op de parken van Center Parcs of Landal is alles wat je nodig hebt dichtbij. Natuur, speeltuinen, zwemparadijs en supermarkt. Sommige parken hebben ook een kinderboerderij. De services die je extra kunt aanschaffen -zoals de ontbijtservice of de dinerservice – maken het verblijf ook comfortabel voor de ouders. En omdat je ook midden in de natuur zit kun je vaak ook voor een mooie wandeling de bossen in, of het strand op. Voor uitjes die een dagdeel in beslag nemen lees meer in ons artikel “Een ochtend/middag op stap“. 

?c=20132&m=1842662&a=411537&r=&t=html

Vroegboekkorting en gezinskorting

Om het verblijf extra aantrekkelijk en bereikbaar te maken bieden sommige aanbieders vroegboekkorting en/of gezinskorting. Kijk ernaar op de websites van de aanbieders

landal
logo cpe

Conclusie

De eerste vakantie met een tweeling is een mijlpaal. Om die eerste vakantie tot een succes te maken doe je er goed aan om deze praktisch en comfortabel aan te pakken. Je kinderen zijn nog niet gewend om lang te reizen. Met een lange reis doe je ze geen plezier. En die reis wordt helemaal lang voor de ouders als het kroost het op een brullen zet. Op vakantie gaan – ook dat zullen je kinderen moeten leren. Als vuurdoop is het dan helemaal geen gek idee om dichtbij huis er tussenuit te gaan. Nederland telt mooie vakantieparken in het midden van de natuur die voor jonge ouders van alle gemakken zijn voorzien.  In de parken van Landal of Center Parcs zijn de accommodaties ingericht op jonge gezinnen. Geen zin om een karrevracht aan bagage mee te nemen? Kies dan voor een verblijf in een van deze parken. Je hebt alles onder handbereik. En blijkt het om wat voor reden tóch tegen te vallen? Geen man overboord. Je bent snel weer thuis.

 

Kijk snel of er een mooie accommodatie vrij is!

?c=20132&m=2105649&a=411537&r=&t=html
?c=20132&m=2159671&a=411537&r=&t=html
?c=20132&m=1842703&a=411537&r=&t=html
?c=20132&m=1842702&a=411537&r=&t=html

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees meer