Adverteren

Tweelinggids.nl is hét praktisch georiënteerde Nederlandstalige informatieplatform gericht op de (aanstaande) tweelingouder. Het platform staat vol praktische tips die de (aanstaande) tweelingouder helpt bij de voorbereidingen op het krijgen van een tweeling. Adverteren op Tweelinggids.nl biedt unieke mogelijkheden om doelgericht (aanstaande) ouders van tweelingen te bereiken. 

Tweelinggids.nl is én blijft gratis voor bezoekers. Om ons platform gratis te houden hebben toch ook wij inkomsten nodig. Daarom maken wij gebruik van advertenties en affiliate links. Affiliate links zijn doorverwijzingen naar webshop waar een betreffend product aangeschaft kan worden. Als de doorverwijzing naar de webshop tot een aanschaf leidt, ontvangen wij hiervoor een kleine commissie. Hiermee houden wij ons platform draaiend. Als gebruiker van onze website en als consument van de gelinkte webshop kost je dit niks extra’s. Mocht je hier niet aan willen meewerken? Maak dan geen gebruik van de affiliate links. 

Adverteren op Tweelinggids.nl

Ons platform is bij uitstek geschikt om (aanstaande) tweelingouders te bereiken. Adverteren op ons platform? Of samenwerken met Tweelinggids.nl? Er zijn verschillende manieren waarop je jouw product, dienst of bedrijf onder de aandacht kunt brengen van aanstaande tweelingouders. Voor samenwerking en advertenties wordt een financiële vergoeding gevraagd.

Advertentiemogelijkheden op Tweelinggids.nl

Er zijn verschillende manieren om te adverteren op Tweelinggids.nl, zoals bijvoorbeeld:

  • Display advertenties / Banners
  • Affiliate links
  • Link in een nieuw artikel
  • Link in een bestaand artikel
  • Advertorial
  • Gastblog
  • Product promotie
  • Productreview
  • Testimonials
  • Vermelding in de Nieuwsbrief

Advertentiebeleid van Tweelinggids.nl

Advertenties moeten aansluiten bij de behoeftes van onze doelgroep. Onze content is met zorg samengesteld en afgestemd op de behoeftes van onze doelgroep. Om die reden plaatsen we geen artikelen die kant-en-klaar worden aangeleverd. Wanneer er content geplaatst wordt waarbij een samenwerking van toepassing is melden wij dat altijd met een disclaimer, bijvoorbeeld “*Dit artikel is in samenwerking tot stand gekomen”, of “*Het product is aan ons beschikbaar gesteld voor review”. Wanneer wij worden gevraagd een productreview te schrijven, dan geven wij altijd een eerlijke mening.  Dit kan positief of negatief zijn. Publicatie van een productreview geschiedt altijd in overleg met de adverteerder. Als de adverteerder besluit om niet over te gaan tot het plaatsen van het productreview, worden alleen productiekosten in rekening gebracht. 

Meer informatie over adverteren?

 

Wil je meer informatie over adverteren op Tweelinggids.nl? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar adverteren @ tweelinggids

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees meer