Gratis!

door Tweelinggids Redactie
Gratis

Ben je zwanger of net bevallen? Dan kun je gratis babyboxen aanvragen zoals de Zwangerschapsbox en De Blije Doos. Babyboxen zitten boordevol handige producten en kortingen voor jou en je baby! Daarnaast kun je diverse andere gratis producten aan te vragen. Een succesnummer is altijd de de gratis romper bij Zeeman. Wij hebben diverse gratis boxen en andere artikelen voor jou verzameld! En wie vindt het nou niet leuk om kosteloos spulletjes te krijgen! 

 Bookmark deze pagina en kom regelmatig terug. Want misschien zijn er volgende maand nieuwe producten toegevoegd!

De Zwangerschapsboxen

Het Zwanger Magazine is een gratis glossy magazine (100 pagina’s!) die inspireert en informeert over een leuke, maar spannende fase in het leven van aanstaande ouder(s). Hoe ontwikkelt een baby zich in de buik, wat mag je ook alweer niet meer eten, waar en hoe wil je bevallen en welke producten heeft de baby straks nodig? Kortom, een gratis magazine boordevol relevante informatie samen ontwikkeld met onze 70 experts. Handig en leuk!

Vraag nu de De Blije Doos aan. Het gratis cadeaupakket van WIJ is een begrip in de markt en bestaat al sinds 1974. Zwangere vrouwen kunnen de blije doos tijdens de zwangerschap ophalen bij een Prénatal filiaal.

Gratis dagboek App

Leg de mooie momenten vast! Baby Diaries is een gratis mobiele app voor het bijhouden van een babyboek of zwangerschapsdagboek. Schrijf je eigen verhaal en voeg je foto’s toe. Werken in de app is bijzonder leuk omdat het lijkt alsof je in een echt boek aan het werk bent. Is je dagboek klaar? Dan maak je er in een handomdraai een prachtig boekwerk van wat gedrukt en wel bij je wordt thuisbezorgd. De app is gratis, het drukken van een boek is tegen betaling. 

Baby diaries

Gratis romper

Vraag nu een gratis romper bij Zeeman aan. Zeeman biedt je een rompertje aan als je net papa of mama bent geworden of als je dat binnenkort wordt. Goed gemaakt van biologisch katoen, met stretch. Dat vinden ze heerlijk zitten. Van rompers kun je  er niet genoeg hebben!

Gratis babyspullen

Babydump

Vraag nu de gratis cadeaubox van Babydump  aan. Na aanmelding krijg je een cadeaubon waarmee je gratis een super leuk cadeaupakket met allerlei leuke en handige spulletjes kunt afhalen in één van de Babydump winkels. 

Gratis drogisterijspullen

Kruidvat

Word lid van de Kruidvat Baby Voordeelclub! Naast korting ontvang je ook de leuke gratis Kruidvat Baby Welkom Tas. Een tas vol met leuke dingetjes voor nop! Vraag nu ‘m nu aan bij Kruidvat. 

Gratis supermarktpakketten

Hoogvliet supermarkt

Ben jij in verwachting of net bevallen? Meld je dan bij Hoogvliet aan voor het Welkom op de Wereld programma! Blijf op de hoogte van nieuwe producten passend bij de fase van de zwangerschap of leeftijd van jullie kind. Ontvang mails vol met aanbiedingen, tips, weetjes, recepten, aanbiedingen en assortiment.

Plus supermarkt

De kraamtijd is een hele bijzondere periode waarin je je heerlijk mag laten verwennen. Speciaal voor jonge ouders heeft Plus daarom een cadeaupakket samengesteld. De Kiekeboebox t.w.v. €40 zit vol baby- en kraamproducten die je juist nu goed kunt gebruiken! Ontvang je de folder van PLUS en is je kindje maximaal 2 maanden oud? Vraag dan nu de gratis Kiekeboebox aan!

3111 20 Kiekeboebox Colums

Gratis spaarpunten babyvouding

Hero Baby

De Hero Baby Welkomstbox was een introductie-actie voor onze spaarshop. Deze is door groot succes eerder dan verwacht niet meer verkrijgbaar. Uiteraard wil Hero je niet in de kou laten staan, dus heeft Hero de Welkomstbox vervangen voor maar liefst 50 gratis spaarpunten in de Hero spaarshop. Klik hier om de gratis spaarpunten te verkrijgen. 

Conclusie

Kleine baby’tjes kosten geld. En zeker als je er twee tegelijk krijgt tellen sommige uitgaven keer twee. Gelukkig zijn er vele aanbieder van leuke en gratis cadeaupakketten om het leven van de aanstaande ouder wat aangenamer te maken. In ruil voor jouw contactgegevens krijg je de mogelijkheid om gratis kennis te maken met allerhande producten die je kunt gebruiken bij de voeding en verschoning van je baby’tjes. Een win-win dus! Het is altijd leuk om gratis spulletjes te ontvangen. Doe er je voordeel mee! En wil je meer lezen over hoe je je financiën kunt beteugelen? Lees dan onze financiële artikelen!

De Blije Doos en een Ouders magazine!

Vraag ze allebei gratis aan!

?c=34595&m=1915673&a=411537&r=&t=html
?c=34595&m=1915657&a=411537&r=&t=html

Tips van de redactie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees meer