Voor vaders

door Tweelinggids Redactie
family, children, twins

Voor vrijwel alle aanstaande ouders is het een grote verrassing wanneer ze horen dat er in twee babies tegelijkertijd op komst zijn. Daar waar de aanstaande moeder vaak op gevoel reageert wanneer ze hiet nieuws hoort, is het niet ongebruikelijk dat de aanstaande vader zich direct over allerhande praktische zaken zorgen maakt. Feit is wel dat de aanstaande vader geen gewone vader meer is. Hij wordt een supervader. Onderzoek heeft aangetoond dat tweelingvaders doorgaans meer betrokken zijn bij het gezinsleven. En eigenlijk is dat ook heel logisch, want twee van die kleintjes is nogal niet wat. En hulp mag je het eigenlijk niet meer noemen, want de tweelingvader draait volwaardig mee. Je babies verschonen met ‘de handen op je rug’ is er niet meer bij. Want krijg je er twee, dan draait vader mee. Wil je nu vanuit mannelijk perspectief meer te weten komen over wat het tweelingouderschap voor de vader inhoud? Kijk dan snel naar onze boekenplank voor vaders.

Tweelingboeken speciaal voor vaders

Er zijn veel boeken geschreven voor moeders door moeders. Tweelingvaders in spé, jullie zijn nu echt in de literaire Premier League aanbeland. Want nu zit je in de categorie aan boeken waar er niet veel van zijn. Namelijk boeken speciaal voor (aanstaande) tweelingvaders geschreven dóór tweelingvaders. Veel aandacht is weggelegd voor voorbereiding op wat komen gaat, zowel praktisch, financieel, maar ook over psychologische factoren – de mindset. De meeste mannen houden wel van shifting gears. En dat is precies wat aanstaande tweelingvaders gaan doen wanneer de babies ter wereld zijn gekomen. Stuk voor stuk leuke, luchtige, grappige en praktische boeken. 

Onze #1 boekentip voor vaders

Dit boek is de uitgebreide handleiding voor aanstaande tweelingvaders om zich voor te bereiden op deze nieuwe, spannende levensfase. Het boek geeft je essentiële (en geruststellende) tips en strategieën om je gereedschapskist samen te stellen die je tot het eind van het eerste jaar kunt gebruiken.

Tweelingboeken voor vaders

?wi=367686&ws=
?wi=367686&ws=

Tips van de redactie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees meer