Gezin

door Tweelinggids Redactie
hands, friendship, friends

Een gezin stichten is één van meest verbazingwekkende dingen in het leven. Wanneer een baby wordt geboren, verandert de gezinsdynamiek. Welke veranderingen kun je verwachten als er een tweeling in het gezin wordt geboren? Meer dan je zou denken! 

Welkom tweeling!

In de eerste twee levensjaren zorgt het hebben van een tweeling voor veel uitdagingen en vreugde, zowel voor de ouders als voor de kinderen. Je krijgt twee keer zoveel liefde, maar ook twee keer zoveel zorgen. Naast die slapeloze nachten kan het moeilijk zijn om in de eerste twee jaar tijd te vinden voor al het andere in je leven wat je gewend was. En hoe verdeel je je aandacht over je kinderen? Het goede nieuws is dat er genoeg manieren zijn voor ouders met een tweeling om het te laten lukken. Of je nu afspreekt met andere ouders met een tweeling of ervoor zorgt dat je genoeg rust krijgt, hier zijn wat tips om die eerste twee jaar met een tweeling te overleven.

 

In de onderstaande artikelen gaan we uitgebreider op de volgende onderwerpen. Weten hoe jij je gezin en vrije tijd kunt organiseren? Lees dan snel verder in de volgende artikelen!

Zeeman: Het beste huishoudtextiel voor de laagst mogelijk prijs

Tips van de redactie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees meer