Winkelen

door Tweelinggids Redactie
winkelen - tweelinggids.nl

Met een tweeling in aantocht heb je een hoop spullen nodig. Winkelen wordt cruciaal. Wat voor de een leuke bezigheid is, kan voor de ander een verschrikking zijn. Want, ja, je hebt best wat spullen nodig wanneer je een tweeling verwacht. We hebben enkele tips op een rijtje gezet om financieel verantwoord te winkelen voor je uitzet van je tweeling. 

Gratis

Jawel, ze zijn er nog steeds! De gratis zwangerschapsboxen en andere gratis snuisterijen. Je vind deze budget-vriendelijke cadeaus op onze pagina “gratis!”. Doe er je voordeel mee!

Budgettips voor de aanschaf van je babyuitzet

Budget-tips! Je hebt ze nodig als aanstaande tweelingouder. Want van een aantal zaken hebben je de dubbele hoeveelheid nodig, zoals bedjes om er maar een te noemen. Kortom, je hebt genoeg om over na te denken als je een tweeling verwacht. 

Lees ons artikel “Budget-tips voor de aanschaf van spullen

Tweelingkorting

Het kan je voor de ogen duizelen wát je moet hebben en wat de kosten daarvan zijn. Zeker in deze roerige tijden van stijgende prijzen. Maar gelukkig is er ook goed nieuws! Er bestaat zoiets als tweelingkorting! Enkele winkelketens bieden 15% korting op het tweede (identieke) artikel. 

Meer over tweelingkorting lees je in ons artikel “Tweelingkorting”.

Bespaar €2000 op je boodschappen

Wij hebben 7 bespaartips op een rijtje gezet waarmee je zonder al teveel moeite in de eerste twee levensjaren van je tweeling zo’n meer dan €2000 op jaarbasis kunt besparen. Stuk voor stuk simpele tips. 

Meer over besparingstips op alledaagse producten lees je in ons artikel “Koop aanbiedingen”.

Onze favoriete webwinkels

We hebben de mooiste webshops voor je uitgezocht. Van drogisterij tot babykleding tot online warenhuis. We bespreken de handigste webshops voor de tweelingouder en geven je tips waar je op moet letten bij het bestellen van jouw favoriete producten! 

Je vindt onze favoriete webwinkels op onze pagina “Onze 10 favoriete webshops”.

EreadersEreaders

Tips van de redactie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees meer