Nederlandse Vereniging voor Ouders van Meerlingen

door Tweelinggids Redactie

Alle kinderen zijn bijzonder, maar het krijgen van een meerling is toch net weer even anders. Het is druk en soms veeleisend, maar vooral ook bijzonder en leuk. De Nederlandse Vereniging voor Ouders van Meerlingen (NVOM) weet en begrijpt dat als geen ander. De vereniging wordt gevormd door vrijwilligers – ook allemaal meerlingouders. De NVOM verbindt, informeert en behartigt de belangen van meerlingouders. Zo helpt de NVOM al meer dan 25 jaar (aanstaande) meerlingouders bij de extra uitdaging die een meerlinggezin met zich meebrengt, zodat zij vaker tijd en ruimte ervaren om zich gelukkig te prijzen met hun twee-, drie- of zelfs viervoudige geluk.

Het krijgen van een meerling zorgt toch al voor extra kosten. Daarom bedraagt het lidmaatschap van de NVOM slechts €22,50 per jaar. Wanneer je lid wordt ontvang je een uitgebreid welkomstpakket met: 

  • Het Grote Tweelingenboek van Coks Feenstra ter waarde van €29,90!
  • Informeerling, het informatieboek uitgegeven door de NVOM.
  • Het laatste Meerlingen Magazine

Bij de contributie inbegrepen is een abonnement op het Meerlingen Magazine. Het Meerlingen Magazine wordt ook door vrijwilligers gemaakt. Daarom zijn de verhalen altijd een feest van herkenning, want de schrijvers hebben zelf óók een meerling. Dit informatieve blad verschijnt 4 keer per jaar en wordt verzonden in september, december, maart en juni.

Wordt ook lid van de Nederlandse Vereniging voor Ouders van Meerlingen

?wi=367686&ws=

Tips van de redactie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees meer